oordelen over mensen is makkelijk als je de kant tekeningen niet kent,
van mensen die je nog niet kent,
veroordelen is nog makkelijker als je maar één bladzijnde hebt gelezen.
het trekken van conclussies, geven nog geen rechten van het is zo
vaak soms zo moeilijk
soms zo verwarrend voor je zelf als voor de ander
ontmoet elkaar eens
en leer elkaar kennen als een onbeschreven blad
maak dan het verhaal af
van uit je hart.
©2006 n8vlinder
red one: | Donderdag, oktober 19, 2006 00:25 |
heel juist geschreven!! oordelen, veroordelen zonder dat je iemands achtergrond kent is nogal schrijnend vind je niet? heel mooi verwoord! liefs |
|