iederen dag,
en stralende lach,
iedere keer,
lach jij weer,
ik weet dat jij er altijd zal zijn,
ook in tijden van pijn,
dat ik altijd op je kan bouwen,
jij hebt mijn vertrouwen,
met jou kan ik huilen,
ik kan me achter je verdriet verschuilen,
maar en zal altijd een lach zijn,
dat vind ik aan jou zo fijn,
ik kan alles even van me afzetten,
even niet overal op letten,
even lekker jezelf zijn,
zonder eenzaamheid en pijn,
laat me niet in 1 keer gaan,
ga niet ver bij me vandaan,
mijn hard ligt bij jou,
gewoon omdat ik van je hou.