Jouw Tranen.
Jouw tranen op mijn wangen
en mijn tranen op jou wangen
verdriet van het verleden
terug gebracht naar het heden
helpen is het enige wat ik wil
maar de woorden die ik wil zeggen zijn stil
tranen stromen harder bij elk woord
en jouw tranen stromen voort
ik wil je tranen weg kussen
je verdriet stilletjes sussen
ik wil laten zien dat je er nooit meer alleen voor zal staan
dat ik aan je zij zal staan
en je hand altijd zal blijven vasthouden.
- als je maar weet, dat ik er altijd voor je ben. -