Hoog in de wolken
Kan ze alles zien
Zien hoe en wat de mensen doen
ze kijkt nu op een neer
Hoog in de wolken
Hoort ze te zitten omdat ik dat verdien
Op dat moment werd alles voor haar ogen groen
ze wilde niet meer
Hoog in de wolken
Zit hier en daar een gestoorde trien
ze kreeg mijn laatste zoen
ze wilde niet meer want alles deed zeer
Hoog in de wolken
Ver weg van het leven dat haar is ontzien
Na haar afscheid besefte ze het pas ze had geen fatsoen
Ze flikte het gewoon weer
Om voor de 100ste keer
De moed op gegeven
Nu eenmaal in de hoge wolken
Ziet ze hoe de rest door gaat zonder haar
Want na die klap ging het leven gewoon door
Het over voor haar en niet mij
Ze belande op het dode spoor
Al had ze veel spijt
Het mooie leven wat ze niet zag
Eindigt hier. En is definitief voorbij