de woorden die je spreekt
de tijd die je voor me neemt
brand van binnen bij me
het branden van verlangen
het is ware liefde
wat we voelen voor elkaar
zacht, lief en teder
tegen elkaar aan in gedachte
kijken elkaar aan
glimlachend pak je mijn hand
zachtjes strelend over mijn duim
geef je wat woorden.....