druppens vallen op de grond,
se lopen langs de hoeken van mijn mond,
se komen ver van achter mijn ogen,
die het verdriet heeft voorgelogen,
druppels komen vanuit mijn hart,
die steeds weer verdrietige dagen start,
1 iemand neem ik echt in vertrouwen,
het is iemand waarvan we houden,
alles zeg ik wel tegen hem,
omdat ik hem alleen van msn ken,
steeds doe ik wat fout,
er is toch niemand die van me houdt,
met de meeste mensen kan ik er niet over praten,
iedereen heeft het tocht niet in de gaten,
het is toch dan dat ik hun weer stoort,
dan Pleeg ik toch Selfmoord!