Vandaag de dag zijn we vergeten waar het eigenlijk om gaat
Ik zie alleen maar een verdere verduistering boven mijzelf
Mensen die omslachtig anderen hun ziel aan verkopen zijn
Personen zonder hun eigen wilskracht die orakels prediken
Geen enkel ziet de waarheid zodat ze mij perfect overtuigen
Klanken van inmense hardheid geven ons astublieft geen hoop
Verandering maakt van ons allen een nogal waardeloos mens
We wegen werkelijk af wat als slim kan worden beoordeelt
Verblinding verstart ons intuitie tot niks meer over blijft
Eenmalige fout maakt dat er geen weg meer terug te nemen is
Politie loopt niet zomaar met die vormende vlam op zijn pet
Denk na over hoe de mens bezig is zichzelf te vernietigen
Denk niet dat omdat jij goed bent je dadelijk bevrijdt bent
Als je anderen niet kunt helpen met hun probleemvol leven
Roep maar niet om te gaan verduidelijken wees gewoon alert
Doe gewoon alsof je beter weet en doorzie hun zieke plannen
Wees niet bang voor je medemens alleen idioten doen je wat
Samen staan we sterk tegen deze ziekste soort van invasie
Zien we straks de ware koudbloedigheid die ik zo ook voel
Hoop op een betere wereld en praat niet zo pessimistisch
Uiteindelijk ben jij diegene die het verschil gaat maken