Ik loop, ik ren
Tranen stromen over m'n wangen
Emoties vloeien weg
Ik loop, ik ren
Tranen blijven komen
Overal volk, overal mensen
Maar ik ben onzichtbaar
Ontroostbaar
Allemaal door wat gebeurde
Allemaal door jou, lang geleden
Ben ik nu onzichbaar
Ontroostbaar
Zonder mensen om me heen...