Houden van jou doet soms pijn
omdat jij de waren niet mag zijn
voor mij
jou moet ik uit men gedachten streven
want zonder jou moet ik verder leven
jou verlaten doet pijn
omdat ik altijd bij jou zou willen zijn
daarom zeg ik het heel gauw
ik hou van jou