Ik geloof in een God, Hij heet God
Jij gelooft ook in een God, Hij heet Allah
Beiden zijn we van maar van vlees en bot
Jij bent ergens ver weg en ik woon in Amerika
Opeens kwam je zo dichtbij
In mijn veilig gewaande hoge toren
In een wereld die eens was zo vrij
Kwam jij zomaar uit het niets verstoren
Al wat ik had,dacht, hoopte, voelde. Jij
nam alles weg van mij, die dacht liefde kent geen grens
sinds 11 september geldt dit ook voor haat leerde jij,Gij
die gewoon is een medemens.