De leraar loopt naar me toe
Vraagt of hij me even mag spreken
Ik dacht: 'Shit wat heb ik nu weer gedaan'
Ik had geen zin in al dat preken
Maar hij veranderde mijn leven
Hij vertelde dat er iets met je is
Dat je zwaar gewond bent
Ik vraag of hij zich vergist
Hij zegt: Nee, hij is overleden
Ik hoorde niks meer
Stortte in
Dat slechte nieuws elke keer
Maar dit veranderde mijn leven
Ik wist dat ik zo niet verder kon
Zonder jou
Wachtend tot je terug komt
Maar dat is valse hoop
Ik weet, ik ben je kwijt
Ik stop met leven
En nee, ik heb geen spijt
Toen werd ik wakker
Elke nacht die enge dromen
Durf niet meer te slapen
Omdat ik weet dat ze terug komen