Hier sta ik in mijn naaktheid,een kwetsbaar mens net als jij
maar omdat ik dat open doe,loop jij aan mij voorbij
Jij klaart je eigen zaken wel,en laat je zwak niet blijken
Maar o jee,deed jij je pantser af,dan zou ik kunnen kijken
naar wat jij werkelijk vervult
De angst om mens te zijn,en naakt te staan voor anderen
wat jij in mij niet duld
De opstelling als kwetsbaar mens,die jij zo star verhult
Zonder woorden wordt gesproken,over dat wat ons verbind
Honderd vragen in jouw ogen,die ik onbewust steeds vindt
Blikken die wat schuchter zoeken,kruisen zich,staan even stil..
Zwijgend doe jij uit de doeken wat ik nog niet zeggen wil
Ik heb je vast gezet met sterke ijzeren pinnen
rondom mijn hart
en dieper nog van binnen
Wat moet ik ooit nog zonder jou beginnen?
Je bent mijn stil intens verhoord gebed
Hoe 't ook zij
Ik kan 't niemand zeggen,de diepte van 't gevoel
is moeilijk uit te leggen
Ik kan 't hooguit in mijn hart verbergen
Ongelooflijk wat jij doet voor mij
even vluchten,even schuilen
Even stil zijn in jouw armen,even in jouw koestering warmen
Ga ik volwassen door het leven
'kind in mij is steeds gebleven..
~Free~