Eentje teveel
Zij leeft vaak enkel in de ik-vorm
Wat dat oplevert is regelmatig een storm
Niet zo zeer bij de onvoorwaardelijke
Des te meer bij de ongelijke
Twee diepverbonden zielen, zijn niet te bevechten
Mijn innerlijke pad zal leiden tot onthechten
Ooit zal ik je daardoor los moeten laten
Want tegen een muur kun je blijven praten
Misschien is dit ons lot en moet het zo zijn
Lange moeizame weg, want jou loslaten doet pijn
Waarschijnlijk vind jij mijn gedachten irreeel
Maar echt lief, er is er een teveel
Een keuze zul je niet hoeven maken
Onze stervende liefde zal je ooit doen ontwaken.
Mijn lief, sorry, maar dit is mijn keuze