Verliefd III
Je ligt naast me in bed met je hoofd op m’n borst.
Ik voel je warmte, ik ruik je geur, ik voel me veilig.
Ik heb nog nooit iemand zo liefgehad en niemand
deed me iets, maar jij bent voor mij heilig.
Je ogen blauw grijs en je stem mannelijk vol kracht.
Maar je geest is lief, teder, hoffelijk, hartelijk
en zacht.
Al vanaf het eerste moment dat ik je zag was ik verkocht.
Ik gaf je een hand een stelde mezelf voor, je keek me
aan je blik deed mij ontwaken uit een diepe slaap.
Zo iemand als jij had ik nog nooit ontmoet en mijn koude
hart ontdooide, cupido’s pijl was raak.
Nu is jouw naam alleen al genoeg om mij in extase te
brengen.
Als ik bij jou ben zou ik de tijd stil willen kunnen
zetten, zodat ik wat langer bij jou kan zijn.
Zodat ik wat langer van jou kan genieten, want bij
jou voel ik me fijn.
Ik zou je zachtjes willen kussen, heel teder, ik zou
je willen omhelzen en woorden in je oren willen fluisteren.
Woorden waar alleen jij naar mag luisteren.
Ik wil je beschermen tegen al het kwaad.
Ik wil je terzijde staan met raad en daad.
Alleen jij weet niet wat ik voor jou voel.
Je maakt me gek, ik denk alle dagen aan jou en kan
aan niets anders denken.
Maar daar kun je niks aan doen je weet niet dat
ik gek van je ben en kan me dan ook niet jou liefde
schenken.
Ik weet dat het eigelijk zo niet door kan blijven gaan
Maar zolang ik geen antwoord heb blijf ik in deze waan.