Lief, laat de liefde binnen,
en met haar de warmte en geborgenheid.
Lief, laat me je lang beminnen,
gepassioneerd en toch vol tederheid.
Lief, laat mij jouw hand vasthouden
en ons behoeden voor de vrije val.
Vergeet de dingen die ons tegenhouden
de beste stuurlui staan altijd aan wal.
Lief, laat mijn armen je omsluiten,
je beschermen, ‘k beloof ik doe mijn best.
vecht voor je, hou de kilte buiten,
jij en ik tegen de rest.
Lief, die mijn hart sneller kloppen doet.
Ik wil mijn ziel aan jou verbinden.
Weet nog niet waar ik je zoeken moet,
maar ik hou vol en zal je vinden
©Isaiah