Het ziet er naar uit dat de regent alweer opgedonderd is.
De werelden van schade en verdriet zijn ons onschoten
Mensen voelen een onbalance en trachten op te lossen
Emoties verschieten ontuiten in een totale duisternis
Participeren is onteren, zonder bluf immer onmogelijk
Illustreert jouw gevoel betekenisvol in een schreeuw
Hoe gaat het leven in een totaal kapot geschoten wereld
Onze moeder aarde heeft kanker en wij zijn de terroristen
Elke dag elke keer maar weer verduisteren wij onszelf
Eens dacht ik aan dat universum dat bespiet en ontvlamd
Spreekt niet in boekdelen maar luistert naar het detail
Orde of chaos wij bepalen de mate van verdraagzaamheid
Sta klaar als de wereld zal donderen en beven sta klaar
Verschuil niet achter je gedachtes spreek ze gewoon uit
Verhelp elkaar van die donkere wolk die de wereld verhult
Geruisloze oorlog de ware Jihad is eigen interne strijd
Je kan klagen en vragen onderzoek nou liever wat je bevat
Publiekelijk zullen hulplozen zeer diep gekrenkt worden
Goddeloosheid begrip komt met hetzelfde niveau bereiken
Alleen de waarheid dat grote mysterie ontrijst ons allen
Transformatie ligt in jouw ziel niet in bloedige handen