Jij bent wie je bent
Op de dag dat jij in mijn leven kwam
Cru maar ineens weer meer gevoel
Hart dat tot leven kwam
En gevoel van niets tot iets
Mooie man en vlinders voor jou ben jij voor mij
Veel kan ik er niet over zeggen
Als een gevoel dat ineens onstond
Niks weet ik van jou
Wel hoe je heet
Een naam die smelt op mijn tong
Een hart dat opspringt als ik je zie
Liefde , verliefdheid is het dat
Ik weet het wel
En jij mag het niet weten