zomerweer is voorbij
nu de herfst tegemoet
alle blaadjes slieren op de grond
prachtige kleuren
en die boomgeuren
tijd gaat snel vooruit
en oa zitten we met een sneeuwbui
of met een mooi ijsplekje op de vijvers
toch prachig zo een seizoen wisseling
datis nog maar van wintersbegin
binnekort weer een weekje verlof voor de kinderenvoor hun zal de pret en niet op minderen
ze kunnen even op pauze komen
ben wel blij dat ze een weekje thuis
zijn allemaal weet ter samenzijn
gewoon genieten vanelnakders omgeving
kleine dingen om van te genieten
gewoon wat praten of lachen
de sfeer in huis laten hangen
wat kan een moederhart nog meer hopen
want zonder gezin en liefde daar kan men niks mee kopen
alleen allen gezond blijven
en een mooie lach allemaal
een prachtig beeld in totaal