Voor Loverboy
Via deze weg wil ik je zeggen hoe veel je voor me betekent,
Want de laatste tijd nam ik de dingen maar als vanzelfsprekend.
Ik wil je zeggen dat ik je heel erg als mijn vriend waardeer,
Jij bent mijn maatje, mijn minnaar en nog zoveel meer.
Familie, werk, en ja ook ik, je lieve vriendin,
Altijd moet je er voor ons zijn, ook al heb je wel eens geen zin.
Altijd sta je voor iedereen klaar en help je mensen uit de nood,
Maar daarvoor is de dank 9 van de 10 keer niet zo groot.
Toch doe je het omdat jij gewoon zo lief bent,
En op een gegeven moment ben ik niet anders meer gewend.
Dat is fout, ik weet het, dit verdien jij niet,
En soms doe ik je daarmee veel verdriet.
Maar wat ik ook doe jij blijft altijd pal achter me staan,
Als ik verdrietig ben laat jij ook stiekem een traan.
Moet ik lachen en heb ik lol dan lach je met me mee,
Voel ik me rot dan prik je door die lach heen...
Als iemand mij kwetst is "Wie aan jou komt, komt aan mij" wat je zegt,
Hierdoor voel ik me sterker, weet dat ik voor jou ook altijd vecht.
Jij bent een van de weinigen die ik vertrouw voor de volle 100% procent,
En ik weet ook dat je daar heel erg zuinig mee bent.
Zo zuinig dat het soms ten koste gaat van jezelf,
Bang mij te kwetsen, en je dan met verwijten bedelf.
Dat is typisch mijn Loverboy, met een hard van goud,
Ik wil je niet meer kwijt, weet dat ik veel van je houd.
Samen staan we sterk, die boodschap heb jij mij gegeven,
Nu gaan wij hand in hand samen door het leven,
Guppie & Loverboy 4-ever!!!!