M, ik kan niet meer normaal doen
Zonder jou te smeken
Om dat ene
A, ik kan geen vrienden worden
Zonder je te willen zoenen
Met de vraag waarom
E, het is al te lang geleden
Zonder enig contact
Inclusief jouw ruis
Jullie, het doet nog teveel pijn
Zonder commentaar
Ik blijf onbeantwoord
Ik, zou zo hard willen kwetsen
Zonder die ik
Dan zou het me lukken
Vergeving, het sleutelwoord
Zonder mij
Want ik ben de boosdoener