angst
voor een aanslag
kaping
of bom
angst
voor ontslag
of hoe ik op
m'n werk kom
angst
voor een ziekte
bacterie
vogelgriepje
sars
aids
antrax
of een variant
van enig typje
angst
kunnen wij
onze maanlasten
betalen
angst
blauwe envelop
in de bus
das balen
angst
de zorg om kinderen
een angst die leeft in velen
mogen zij nog stoepkrijten
of gewoon ff tikkertje spelen?
angst
voor een rechtszaak
of een aanklacht
van enig soort
brengt de intolerante houding
van een buurman
de hemelpoort?
angst
wordt dan nu
de privacy
geschonden?
als je de rest van je leven
aan een ID-kaart
bent gebonden
angst
de anti-christ
uit de bijbel
een gegeven
zien wij dan niet
dat die schuilt
in de angst
van 't huidig leven?
angst
ik vraag U nu
hem los te laten
het doet geen pijn
laat een keuze
die U maakt
er niet een uit angst
maar uit liefde zijn!