bruine ogen
ze kijken me aan
je mooie mond
laat mij je kussen gaan
voel me opgetogen
steeds gekker en gekker op jou
samen leuke dingen doen
met mij lieve vrouw
sportschool en reizen
samen zijn
we vallen samen in de prijzen
als ik naar je kijk
met een big smile
moet je altijd zo lachen
ja ik voel me zo rijk
ik ben open
jij bent gesloten
maar we passen zo bij elkaar
het had zo moeten lopen
mijn liefde voor jou
is hetzelfde
als die van jou voor mij
mijn lieve vrouw
was je maar veel eerder
in mijn leven gekomen
dan had ik mijn wens
zeker veel eerder uit laten komen