Een jongen had één grote wens
De beste zijn, miljoenen fans
Zijn hoofd bij vele meisjes aan de muur
Hij schreef toen een geweldig lied
Maar een grote hit, nee, dat werd het niet
Het werd een flop, de druiven waren zuur
Daar zat hij dan, de grote muzikant
Nog geen plaat verkocht en een gat in zijn hand
Nooit een vak geleerd, hij zat volledig in de shit.
Hij speelde het liedje toen op straat
Een DJ hoorde het, vond het een klasse plaat
Hij draaide het, en de zanger had zijn hit
Hij was op de juiste plaats, precies op tijd
Want dat is waar het in het leven toch om draaid
Want dan alleen raak je je zorgen kwijt
En is er weer een nieuwe wind die waait
Een meisje had een foute vriend
Zo eentje, die geen mens verdient
Hij schold haar uit, en sloeg haar zelfs verrot...
Ze vond er bij hem niets meer aan
En is gelukkig wegggegaan
Toch deed het pijn, haar hartje was kapot
Daar zat ze dan, zij zag zich zelf al oud
Vooraltijd vrijgezel, nog nooit een man getrouwd
Als er niets gebeurde, dan werd zij eenzaam grijs
Ze ging dan maar in therapie
Bij haar maatschappelijkwerker vond zij sympathie
En nu zijn dus die twee op huwelijksreis
Ze was op de juiste plaats, precies op tijd
Want dat is waar het in het leven toch om draaid
Dan alleen raak je je zorgen kwijt
En is er ween een nieuwe wind die waait
Als je toekomst kansen zijn gedraaid
Dan komt geluk vaak aangewaaid
Één tel, één seconde verandert je leven totaal
Op de juiste plaats, precies op tijd
Dat is waar het in het leven toch om draaid
Want dan alleen raak je je zorgen kwijt
En is er weer een hele frisse wind die waait...