Een boeket bloemen in een vaas
Die mijn kamer vult met haar fijne geur
Een kat zacht spinnend op mijn schoot
Die mij soezerig maakt
Geeft mijn leven extra kleur
Is enkel maar een waas
Maakt geluk niet zo groot
Een dagboek met oude verhalen
Die mijn herinneringen doen herleven
De mooiste foto in mijn album
Die mij melancholisch maakt
Mijn gedachten weg laat zweven
Laat mijn hoofd slechts dwalen
Naar een vroeger stadium
Een applaus na een optreden
Dat mijn hart sneller laat kloppen
Een positief commentaar
Dat mij trots maakt
Mijn energie niet meer kan stoppen
Zijn enkel gerieflijkheden
Niet kostbaar
Van een kamer gevuld met jouw vuur
Kan geen bloem fleurig lijken
Van anekdotes door jou gekleurd
Kan geen foto winnen
Van de vriendschap met jou
Kan geen ovatie zegevieren
Jouw vriendschap is puur
Jij kan in mijn hart kijken
Wat er ook gebeurt
Blijven wij vriendinnen