Nieuw seizoen
Wolken passeren, de zon schijnt me warm
Een wind blaast mijn krullen rond
De wingerd is rood, de straten geel zelfs oranje
Mijn haar kleurt steeds donkerder blond
Deze tijd in overvloed, maakt me vrolijk
en de fiets die het weer doet..
ik ben één met de verdwaalde meeuw
die hoog boven mij, toch aan mijn zij
de grote stad verlaat
intens gelukkig en vogelvrij
zijn wij niet van plan de weg te vinden
opgeschrikt door hevig regengekletter
verstompt mijn geneurie
maar na een opgewekte krijs uit de hemel
zing ik een onbestaand lied
over deze herfst, dit moment
waarvan ik optimaal geniet