Bepaalde dagen ben ik het helemaal zat,
Het gevoel van: 'Ik heb het helemaal gehad!'
Die dagen komen steeds meer,
Ze blijven zich herhalen keer op keer,
Steeds minder zin om dingen te doen,
Maar mijn leven is ook zo anders dan toen,
Een voordeel in het leven,
Is dat ik vantaan door jou blijf zweven,
En vol hou, hoe zat ik het ook ben,
Omdat ik jou ken,
Dus bedankt voor van alles en nog wat,
En dat je me weghaalt uit dat zwarte gat,
Dat ik door jou weer mezelf ben,
En dat ik het gevoel heb dat ik door het leven ren,
Fijn en gelukkig dat is hoe ik me voel,
En dit gedicht is voor jou bedoelt!
-Voor een goeie vriendin-