Weet dat ik aan je denk
Als een druppel de regen beroerd
Weet dat ik bij je ben
Als een storm de wind vervoerd
Weet dat ik van je hou
Als het zonlicht de zomer brengt
Weet dat je nooit alleen bent
Als een sneeuwvlok zich met het water vermengt
Denk aan mij
Als je de regen voelt
Wees bij mij
Als de wind je verkoelt
Hou van mij
Als de zon zo warm
Blijf bij mij
Als ik de kou omarm