Verlangens naar jou,
Het is onrustig in mij, mijn hart smacht naar jou
Wanneer de tijd daar is dat ik je weer mag zien
Dan zal ik je laten merken, hoe veel ik van hou
Nu sta ik nog even in de kou
Ook al loop ik nu op krukken, zal het mij gelukken
Om jou mijn liefste staande te knuffelen
Jij blijft voor mij mijn lieve beertje