Het begon allemaal
met myn beste vriend en vriendin
ik had het gehad ; helemaal
maar hun wreven het er nog eens in
hy was de jongen van myn dromen
en zy neemt hem van my af
hy zal nooit by me trug komen
en dat is dan myn straf
maar wat heb ik dan fout gedaan ?
helemaal niks, helemaal niet
maar toch laten jullie my gaan
dat doet my zóveel verdriet
tranen opp school
en thuis niets laten merken
ik denk ; wat ben je een mongool
ik moet nu zelf voor alles werken
en dan op een gewone dag
als ik uit school kom
verdwynt myn geluk, verdwynt myn lach
en slaat myn leven in een keer om
er staat een groep van wel 15 man
ik schrik me kapot
ik hou me sterk en ben niet bang
maar vanbinnen ben ik rot
ze willen me gaan slaan
maar ik fiets gauw door
HY staat vooraan
het dringt niet tot hem door
dat dit de laatste keer is dat hy me heeft gezien
dat dit té veel is voor my
dat hy in myn leven telt voor tien
zonder hem ben ik niet bly
ik fiets naar huis en huil niet
ik denk ; hy verdient het niet
dus ik fiets door
ze roepen nog maar ik doe alsof ik het niet door
ze roepen van alles maar het doet niet zeer
zoals ; dom wyf en verwaand nest
ik fiets door en reageer niet meer
ik noem het zelfrespect
SterretJeeeee__
Ik heb nu 1 betse vriend en meerde beste vriendinnen verloren. eigenlijk lieg ik nu. het zyn geen vrienden.
dit zyn nou nepperds. ik wil ze niet trug. alleen HEM.
ik mis hem elke dag nog en kan elke dag wel huilen.
mezelf heb ik al genoeg aangedaan maar mensen ;
DAT HEEFT GEEN ZIN !
Ook al iss het leven rot , maak jezelf niet kapot !