Afscheid
Hij stond daar
zijn moeder viel
ze was klaar
haar ziel
opgevangen door hem
in zijn armen,
schreeuwend
met een piepende stem
gevoel van angst en verlatenheid
mama is weg
alles kwijt
waar naar toe?
Samen in elkaar zakkend
Hij troostend
zichzelf en mama
extra stevig beet pakkend
Verlaat mij niet
Laat me niet alleen
Ik wil dat je mij ziet
Mama, laat me niet alleen
Er vloeit een traan over zijn wang
en beseft
bang
dat mama weg is