Ik ben blij dat ik jou ken
bij jou kan ik alles kwijt
en ik weet dat je ervoor me bent
dat je een vriendin bent
is een feit
Met jou kan ik praten
en delen wat mij bezig houd
je bevestigd wat ik denk
en dat voelt vertrouwt
als ik me onzeker voel dan help je me er doorheen
je zet me vaak aan het denken maar niet alleen
en dat helpt me goed de twijfels die ik heb te doorbreken
word dan weer zeker van mezelf door het spreken
je hebt een hart van goud en niet van steen
al stel ik honderd vragen dat maakt je niet uit
ik kan altijd met je praten zelfs honderd uit
ik ben blij dat ik jou kennen mag
we hebben lol en huilen met een lach