Door terleurstellingen in jouw liefdes leven
Kan jij je gevoelens niet zomaar
meer bloot geven
Wanneer je mij lief hebt, zeg je altijd
ik heb er geen gevoelens bij, en lijkt het van
ik zet je gewoon opzij,
Maar ik voel toch dat je gevoelens er wel zijn
Je bent bang, bang voor je eigen gevoelens
jegens mij, bang dat ik je zal willen bezitten
Neen zo zit ik niet in elkaar
Bij mij ben je gewoon altijd vrij, om te gaan en
staan waar je maar wilt
Want mijn liefste jij bent niemands bezit
Jij alleen bepaald wat jij met je leven doet
Dus liefste, laat je hart maar spreken
En wees niet bang