zonneschijn, maaneschijn.
jij bent de zon in mijn hart.
de maan in mijn gedachte.
als ik jouw zie gaan de vlinders vliegen.
de zon gaat schijnen en s'nachts is het volle maan en de streren schiteren.
dan zie ik die lieve lach van
mijn meisje de helle nacht en dag