Exclusief voor de mensen die voor de zaak zijn heengegaan
Martelaren hoe moet je ze danken als het geen gelijk heeft
Ik waarschuw jouw wees helder, strijd met je eigen woorden
Strakker dan een plaat zoek ik deze schemerige waarheid op
Wat ons veel verder brengt is een transparante vernieuwing
Klaar om de macht af te pakken onze hegemonie terugpakken
Geen bloedige jihad totdat de mens kennis heeft gekregen
Hand van wraak van de mens om de keel van onze vijanden
Gebruik hun eigen psychische taktiek op hun lelijke kop
Luister we hebben bijna geen tijd meer om voor te bereiden
Totale verlichting verzwaart ons eigen geestelijke arbeid
We misbruiken onszelf ten behoeve van onzichtbare derden
Dit is geen leven wij zijn echt niet gemaakt voor dit doel
Vermoeiend wordt men van mij gepreek en hoe moe ben ik dan
Politiek gezever terwijl ze andere plannen palmen uw wel in
Men ziet wat ik bedoel toch doet men er helemaal niks tegen
Verklaar mij gek dat ik die wereldse leiders bang ga maken
Ze zijn bang dat jullie straks de propaganda gaan doorzien
Plaats jouw wereldvisie en zoek altijd naar deze waarheid
De aarde wil d'r originele beheerders terug als de leiders
Versla het opgelegde kompas en leef volgens je eigen kompas