de muur voor mij
het scherm verdeeld
je weet hoe dat gaat
extra grafische kaart
scherm x twee
speelgoed
achteraf niet nodig
maar je hebt het toch maar lekker
luxe
moord brand
kinderen sterven van honger
verkoop je scherm
stort het geld ten behoeve van de hongerigen
(of mij)
wat dacht je, dat ik heilig was?
^__^