Schat luister dan.. Ik heb soms het gevoel dat je liever vrij wilt zijn
Zeg het dan als je liever niet bij mij wilt zijn
Want in deze relatie wil ik zonder twijfel zijn
Maar gedachtes blijven vechten, slaan zich op in mn hoofd
Altijd samen tot het einde zoals jij hebt beloofd
Maar de vraag is, of je zelf wel in die woorden gelooft
Je weet niet wat je doet of wat je aanricht bij mij
Je maakt me vrolijk, laat me lachen, dat gaat nooit meer voorbij
Alleen wil ik het toch weten: Ben je liever vrij?
Als het zo is, schat dan laat ik je gaan
Want ik wil niet degene zijn die in jouw wegen zal staan
En dan moet ik accepteren dat het over is gegaan
Begrijp het goed, ik wil je liever niet kwijt
En blijf hopen op die woorden: tot de dood ons ooit scheidt..
Maar ik weet.. niets blijft in de eeuwigheid
Je weet schat, ik heb echt alles voor je over
En als jij niet meer wilt, ja dan moet het zo lopen
Ik kan je niet dwingen, dus blijf ik maar hopen
Dat het toch goed af zal lopen..