Ik dans om mijn ziel te verluchten
Ik dans om de realiteit te ontvluchten
Dansen is met je lijf de ritme vangen
Ik dans omdat ik niet kan vliegen
Ik dans om mijn gevoel te bedriegen
Dansen is de verticale uiting van een horizontaal verlangen.
Dansend tot het morgenlicht
het hart versnelt, de voeten licht
verlies ik iedere realiteitszin
De speakers begeleiden melodieën naar het hoogtepunt
dankbaar dat muziek mij dit kortstondige geluk gunt
dans ik mezelf voor even de hemel in
©Isaiah