Met je navulaansteker
naar de apotheker
en dan wijzend op dat ding zeggen:
“Is hier niets aan te doen?
ik hou die fles op z’n kop
duw het ventiel ergens in of op
..en dan..niets…geen enkele reactie
Niet eens een fractie..
van helemaal niets”
Hoe weet ik nu, of hij het doet?
en wat ik allemaal doen moet
om er gas in te krijgen
om al helemaal niet te zwijgen
van.
hoe vol zit hij dan!?
Oké, vervolgens klik ik hem 1x aan
zie een vlammetje ontstaan;
Bibbert een beetje
onwillekeurig slaak ik een kreetje (BROEHAHA)
Als dat maar goed gaat.
Floep…uit…
Met geen mogelijkheid krijg ik hem weer aan het branden
De volgende ochtend neem ik hem in mijn handen,
doet hij het zomaar
35x achter elkaar!!
Dus mevrouw de apotheker
graag iets tegen een navulaansteker
Dat hij net als fragmentatiemijnen
van de aardbodem mag verdwijnen
De krengen zijn niet te vertrouwen
zelfs niet na het aanpassen van enkele mouwen
Graag een zalfje, drankje, poedertje
of een tip van een oud Moedertje
Haal de navulaansteker
uit mijn leven
mevrouw de apotheker
dan kan ik, ook al is het maar voor even
weer volwaardig leven
bij voorbaat hartelijk en gemeend dank