Rendez-vous vannacht
ik kleed je uit, kus je zacht
ik hou van jou en jij van mij
Mijn verlangen als eerbetoon
onze lichamen bewegen synchroon
als ik teder met je vrij
Hou me vast, doe je ogen dicht
we zweven, voel hoe vederlicht
onze harten samen slaan
Rendez-vous vannacht
ik hou je vast, fluister zacht
je bent het middelpunt in mijn bestaan
©Isaiah