For my lover
Ik weet nog wat je tegen me zei;
wat ze met jou deden,
dat doe jij nu met mij.
Ik geloofde echt niet wat je zei.
ik wilde met je stoppen,
omdat je loog tegen mij.
Maar mijn liefde is groot,
en ik aanvaardde de pijn,
tot aan de dood.
Zo ver heb je het laten komen,
alles voor een illusie.
Nu kan je alleen nog maar dromen.
Want lieve schat luister goed,
wat je mij hebt verweten...
is datgene wat jij altijd doet.
En ook datgene wat zij doet met jou.
Maar dat is jou bekend,
dus zij is de vrouw.
Maar je weet je speelt met vuur,
Ja lieve Tommy...
Levenslessen zijn duur.
Het is omdat ik leef,
veel weet,en zeker alles voel
ik je dit met gemak vergeef.
En omdat ik weet wie de loser is,
met veel pijn en spijt....
nee .....ik heb het nooit mis.
Ik weet het Tommy,de waarheid is hard
je zal het allemaal zien,
gelukkig ben ik niet verward.
Ga nu maar,door dit diepe dal
maar jij weet net als ik,
hoogmoed komt voor de val.
In gedachten zal ik bij je zijn,
without hard feelings...
eindelijk..voorbij de pijn.
Juliet