lieve liefde
in het leven
liefde
aan elkaar te geven
leven de liefde
kon ik niet eerder zeggen
kon het ook niet uitleggen
maar weet het nu heel zeker
met jouw liefde
ja jij bent de aansteker
van de vlam in mijn lijf
voel de warmte
dat staat buiten kijf