ik en jij
samen zo blij
het gevoel groeit en groeit
net een zomerbloem die bloeit
kan wel in je kruipen
stiekem naar binnen sluipen
daar blijven zitten
en in de nacht daar pitten
dan met jou mee naar je werk
met mij in je voel je je net vuurwerk
vannacht tegen je aan
laat ik mijn liefde voor jou
merken en laat me gaan