Een engel met geduld
kwam m'n leven binnengevlogen
Hij nam bezit van mij
met de schittering in zijn ogen
Een engel met geduld
hielp mij steeds iets verder op weg
Nam mij vaak in zijn armen
Helpt me wanneer ik mezelf alle hulp ontzeg
Lieve engel met geduld,
de afgelopen tijd was zwaar
voor jou en ook voor mij
Maar toch kreeg jij het voor elkaar
dat ik vooruit kan blijven kijken
Lieve engel met geduld,
de komende tijd ga ik vechten
ontzettend hard
om mezelf terug te vinden
om mezelf opnieuw te leren kennen
voor mezelf een nieuwe start
Lieve engel met geduld,
mag ik je iets vragen??
Ik wil niet zielig doen,
niet steeds en steeds maar klagen
Maar mag ik je toch iets vragen??
Lieve engel met geduld,
Blijf je aan mijn zijde staan??
Ook als het wat minder gaat tijdens mijn gevecht??
Kun je m'n depri buien nog wel aan??
Blijf je bij me, ook al gaat t misschien nog wat slecht??
Lieve engel met geduld,
heb je nog ietsjes geduld voor mij??
Wil je samen met mij de weg bewandelen
die leidt naar de oude, nieuwe mij??
Lieve engel,
heb je nog wat geduld met me??
Het komt heus wel goed
En zolang jij bij me bent, gaat t alleen maar beter
Ik ga niet meer luisteren naar 'ze'
Naar de mensen die veroordelen
Ik luister alleen nog maar naar jou
en anderen die om me geven.. die het wat kan schelen..
Lieve engel met geduld,
Weet je dat ik van je hou?
Dat ik je niet missen kan?
Ik wil samen zijn, samen zijn met jou
Voor jou wil ik er zijn..
Jij hebt het verdiend..
De lieve engel met geduld,
Ben jij, mijn superlieve vriend...