Z'n oogjes nog dicht
Lief vriendje wat nog slaapt..
Oogjes open..
Lief vriendje wat me slaperig aankijkt..
Arm meteen stevig om me heen..
Oogjes dicht..
Ze zijn nog moe..
Lief vriendje wat naast me ligt..
Oogjes open
Vriendje naast me onder de kerstboom
Cadeautjes richting hem
Cadeautjes richting mij
Geluk tussen ons in..
Oogjes open
Gevuld met traantjes
die langzaam zn open oogjes verlaten
Mijn oogjes open
Ook daar komen de traantjes
Wanneer lief vriendje huilt, huil ik..
al is het van geluk..
Oogjes open
Arm om me heen..
Stevig, de hele dag lang..
Oogjes dicht
Een arm om me heen
Samen de nacbt van eerste kerstdag in..
Zorgzaam
Liefdevol
Teder
Bijzonder
Gevuld met geluk
Kerst 2001
Samen met mijn superlieve vriendje...