jij...
Jij bent 't nooit vergeten
jouw koosnaampje wil ik weten
met je warme stem lok je me mee
Proef je mond,'t zilt der zee
jij...
Onstuimig liefhebbend rijk aan kleuren
zoals bloemen geuren
ik dans ik lach zing en wil beminnen
voel me vrij
't zingt in mij
jij houd ven mij!