Nu...
Het nu is in een paar seconden verledetijd.
Je hebt jezelf van alle pijn bevrijdt.
Je leeft voort in ons hart,op een plaatsje heel apart.
We konden samen zingen en nog vele andere dingen.
Maar nu is in een paar seconden voorbij.
Nu leef je enkel nog in mij.