Ruik de beeldende zwavel opzetten tussen de regenbuien door
Ik vraag niet of jezelf gaat nadenken wat wij nou bedoelen
Kijk liever voor je uit dit was niet echt beeldend bedoeld
Beeldend is dat jullie niet zijn voorbereid zijn voor dit
Ik praat ook liever over hoe mooi het leven op aarde is
Schaamte vervult mij als ik bedenk dat het vernietigt word
Geniet zoveel van de natuurschoon dat ik er stil bij sta
Dit is geen gedachte maar een alles doorbeukende waarheid
Ik geloof niet dat de mensen zo vernietigend kunnen zijn
De mens denkt niet na ze zijn door scholing bang gemaakt
Angst is geestelijk, haas je gaat toch ooit weleens dood
Geen recht op deze aarde en ook geen recht voor destructie
We moeten waarschijnlijk vechten tot onze walgelijke dood
Als ik dood ga moet het beter zijn dan toen ik geboren werd
Als de vrijmetselarij niet veranderdt voelen ze mijn wraak
Ik heb geen problemen met het laten vloeien van vuil bloed
Ik slaap weer goed bij vernietiging van de fascistenkliek
Maakt niet uit hoeveel geheimagenten jij op mijn zaak zet
Ik ben geprogrammeerd om mijn zwaard recht te laten spreken
Je krijgt de kans voor wedergeboorte wil je niet ga je dood
De strijd gaat beginnen en voor welk toekomstgeld vecht jij