Ik heb hulp nodig
waar moet ik zoeken?
Ik heb hulp nodig
waar moet ik zijn?
Ik ben bang
Ik kan dit niet alleen
maar bij wie moet ik zijn?
Ik denk enge gedachten
ze maken me bang
Ik wil hier niet aan denken
maar ik wil ook niet verder
niet zoals het nu gaat...
Ik ben bang
Ik kan dit niet alleen
maar bij wie moet ik zijn?
Ik kan nergens naar toe
want ik wil ze geen pijn doen
Ik wil dat ze weten
weten wat ik voel
weten wat ik denk
maar ik wil ze geen pijn doen
ik wil ze niet bang maken
maar ik ben zelf zo bang...