Neem me niet kwalijk dat ik je even stoor.
Ik zag je zitten en bleef voor altijd naar je kijken.
Ik kan mijn ogen niet van je afhouden.
Weet je ik hoop dat dit nooit overgaat.
Nogsteeds kan ik naar je blijven kijken zonder me een seconde
te vervelen.
En we zijn alweer een jaar bij elkaar.
Ik geniet van jou en ik weet het jij ook van mij!