Mededeling
We gingen zitten, en na een minuut of 10, kwam zij binnen,
Het schoolhoofd: mevrouw Koning, ofwel gewoon ‘Leontien’
Zij vertelde dat vrijdags jongsleden
Een oud schoollid is overleden
Hij had in het leven niet meer zin
En is voor een trein gesprongen…
Na een korte stilte, kwam er langzaam weer wat rumoer in de klas
En een kwartier later waren wij allen alweer vergeten…
…wie die ene jongen was…
*02-09-2001*